házirendek

HÁZIREND

A tanfolyam minél színvonalasabb és zavartalanabb lebonyolítása érdekében az uszoda általános házirendje mellett kérjük az alábbiak figyelembevételét !

A tanfolyami díj kifizetését egyidejűleg HÁZIRENDÜNK elfogadásának tekintjük!

  • Beléptetés: belépni kizárólag érvényes tanfolyami kártya bemutatásával lehetséges, melyet az úszóiskola munkatársa érvényesít! Az oktatásra érkező gyermekek az oktatás előtt negyed órával léphetnek be az öltözőbe. Kérjük a T. Szülőket lehetőség szerint pontosan érkezzenek, ez főleg a gyermekek érdeke.
  • Öltöztetés/kísérés:
    A zuhanyzóba és azon túl a medencetérbe utcai cipővel belépni szigorúan tilos! Saját gyermekeik egészsége érdekében ezt feltétlen tartsák be! Amennyiben nem hoztak magukkal váltópapucsot a ruhatárban kérhető cipővédő. A szülők/kísérők papucsban, vagy cipővédőben az öltözőn keresztül a medencetérhez kísérhetik a gyermekeket, a foglalkozások alatt az üvegfal mögött tartózkodhatnak. Kérjük a T. Szülőket, Kísérőket, hogy úszás előtt a gyermekeket kísérjék el WC-re, mert oktatás közben csak kíséret nélkül tudjuk a mellékhelyiség használatát biztosítani.Az oktatás ideje alatt szülő/kísérő a medence körül nem tartózkodhat! Az érdeklődők részére minden turnusban egyszer lehetőséget biztosítunk un. “bemutató óra” keretében, hogy a gyermekek fejlődését közvetlenül az uszodatérből is figyelemmel kísérhessék. Ezeken a napokon a szülők/kísérők papucsban/vagy cipővédőben tekinthetik meg az oktatási órát.
  • Medencetér használata: a gyermekek csak az oktató engedélyével és jelenlétében mehetnek a medencébe! Az úszóiskola tanfolyamaira beiratkozott gyermekek csak a tanfolyam ideje alatt tartózkodhatnak a medencetérben, mivel az úszóiskolai belépő csak az oktatási órán való részvételre jogosít. Az oktatás befejeztével az uszodateret el kell hagyni!

Buborék Úszóiskola

Buborék Trend Oktató Bt.

Merkely István -06 20 328 91 32

Kérem tekintsék meg a MOM SPORT- hoz tartozó házirendet is, amelyet az alábbi linken érhetnek el: MOM SPORT HÁZIREND