fontos információk

HÁZIREND

A tanfolyam minél színvonalasabb és zavartalanabb lebonyolítása érdekében az uszoda általános házirendje mellett kérjük az alábbiak figyelembevételét !

A tanfolyami díj kifizetését egyidejűleg HÁZIRENDÜNK elfogadásának tekintjük!

  • Beléptetés: belépni kizárólag érvényes tanfolyami kártya bemutatásával lehetséges, melyet az úszóiskola munkatársa érvényesít! Az oktatásra érkező gyermekek az oktatás előtt negyed órával léphetnek be az öltözőbe. Kérjük a T. Szülőket lehetőség szerint pontosan érkezzenek, ez főleg a gyermekek érdeke.
  • Öltöztetés/kísérés:
    A zuhanyzóba és azon túl a medencetérbe utcai cipővel belépni szigorúan tilos! Saját gyermekeik egészsége érdekében ezt feltétlen tartsák be! Amennyiben nem hoztak magukkal váltópapucsot a ruhatárban kérhető cipővédő. A szülők/kísérők papucsban, vagy cipővédőben az öltözőn keresztül a medencetérhez kísérhetik a gyermekeket, a foglalkozások alatt az üvegfal mögött tartózkodhatnak. Kérjük a T. Szülőket, Kísérőket, hogy úszás előtt a gyermekeket kísérjék el WC-re, mert oktatás közben csak kíséret nélkül tudjuk a mellékhelyiség használatát biztosítani.Az oktatás ideje alatt szülő/kísérő a medence körül nem tartózkodhat! Az érdeklődők részére minden turnusban egyszer lehetőséget biztosítunk un. “bemutató óra” keretében, hogy a gyermekek fejlődését közvetlenül az uszodatérből is figyelemmel kísérhessék. Ezeken a napokon a szülők/kísérők papucsban/vagy cipővédőben tekinthetik meg az oktatási órát.
  • Medencetér használata: a gyermekek csak az oktató engedélyével és jelenlétében mehetnek a medencébe! Az úszóiskola tanfolyamaira beiratkozott gyermekek csak a tanfolyam ideje alatt tartózkodhatnak a medencetérben, mivel az úszóiskolai belépő csak az oktatási órán való részvételre jogosít. Az oktatás befejeztével az uszodateret el kell hagyni!

Buborék Úszóiskola

Buborék Trend Oktató Bt.

Merkely István -06 20 328 91 32

Kérem tekintsék meg a MOM SPORT- hoz tartozó házirendet is, amelyet az alábbi linken érhetnek el: MOM SPORT HÁZIREND

A pótlások rendje

Tisztelt Szülők!

A TANFOLYAM DÍJÁT NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAFIZETNI ÉS BESZÁMÍTANI SEM A KÖVETKEZŐ TURNUSBA! Kivéve tartós betegség, műtét, orvosi eltanácsolás. Kérjük jelezni az úszóiskola munkatársánál a betegség várható időtartamát!

A hiányzásokat csak betegség esetén (orvosi igazolás ellenében) vesszük figyelembe.

Az óvónénik/kisérők/pedagógusok jelenléti ívet vezetnek az uszodában, amit nyolc alkalmanként adnak le az úszóiskola alkalmazottjának és tájékoztatják, hogy melyik gyermek hány alkalmat hiányzott és milyen okból.
A fentiekben leírtaknak megfelelően csak az tud pótolni, aki beteg volt és ezt igazolja is.
Pótolni lehet a 8 alkalom alatt és a 8 alkalom lejártát követő 60 napig!
Amennyiben 1 turnus ideje alatt 4 alkalmat vagy többet hiányzott a gyermek, így a következő befizetésnél ezt figyelembe vesszük, előzetes megbeszélés alapján.
Ezt követően az elmaradt alkalmakat NEM lehet pótolni!!!!
Pótolni csak előzetes egyeztetés után PÉNTEKI, SZOMBATI ÉS VASÁRNAPI NAPOKON LEHET AZ IGAZOLÁS BEMUTATÁSÁVAL (Egyeztetés +36 20 328 9132-es telefonszámon).

Pótlási beosztás:

 kisvízmélyvíz
szombat   10:30-11:15 11:15-12:00BarbaraF. GergőBence
vasárnap   10:30.-11:15BoriF. GergőAttila