nyári sporttábor tájékoztató

Nyári sporttábor tájékoztató!

Kérjük, hogy gyermeke érdekében ezt a tájékoztatót gondosan olvassa el és őrizze meg! Köszönjük segítségét!

A Buborék Trend Oktatási Bt. együttműködve a MoM Uszoda és Sportközponttal 2018. június 18-tól nyári sporttábort szervez, óvodás, általános iskolás és középiskolás korú gyermekek részére. A gyermekek naponta edzésjellegű foglalkozáson vesznek részt, úszás, foci, pingpong, tánc,  sportágban, tudásszintnek megfelelő csoportokban.

A köztes időben szervezett játékprogramokat biztosítunk a gyerekeknek az uszoda területén, illetve külső helyszíneken. Gyerek az uszoda területén felügyelet nélkül nem közlekedhet, tartózkodhat!

Súlyos, életet veszélyeztető ételallergiás gyermeket nem tudunk felvenni a táborokba, az étkeztető nem tud felelősséget vállalni!

A tábor hétfőtől-péntekig reggel 8:00-16:00 óráig tart. A turnusok 5 naposak. Ügyelet reggel 7:30-tól, délután 16:30 óráig tart.

Gyülekezés a MOM SPORT Uszoda és Sportközpont tornacsarnokában.

Kérjük a tisztelt szülőket, az időpontokat legyenek szívesek betartani, kiemelve a déltuáni időpontot!

A tábor ÁNTSZ engedéllyel működik.

Hétközbeni lebetegedés esetén, csak bejelentett esetben van mód az elmaradt nap pótlására ( előre egyeztetett időpontban).

Pénzt visszaadni nem áll módunkban.

Öltözet: az időjárásnak megfelelő napközbeni és a sportághoz szükséges edzésfelszerlés. Tornacipő minden gyermeknek szükséges!

Egyéb elengedhetetlen felszerelések: papucs, törölköző, fürdősapka, fürdőruha/nadrág.

Kérjük, a gyerekek ne hozzanak magukkal elektromos eszközöket (telefon stb.), valamint értéktárgyakat (ékszer,drága játék), mert ezekért nem vállalunk felelősséget!

Kérjük, amennyiben gyermeke szemüveget hord, tájékoztassa gyermeke nevelőjét erről. Napközben a nevelő fogja figyelmeztetni, hogy a sportfoglalkozások alatt adja le az irodába.

Jelenkezés: emailen, holnapon, telefonon keresztül.